Sommercamp FLiR - Bilder del 1

Heisann!

Nå er jeg kommet hjem fra en fantastisk bra tur med FLiR gjengen! :D Jeg har fått mange nye venner, og vi har hatt det kjempe gøy og kost oss masse.
Reiste på tirsdag, som dere kanskje har merket. Har tatt noen bilder. Flest er egentlig tatt i lavoen på Storestøl eller på kvelden på Hesså :) Med tanke på at jeg har mange bilder deler jeg dem opp i to-tre deler.
Vi sov to netter på Storestøl (tirsdag-torsdag), da var det padling og orientering. På kveldstid lagde vi middag, noe som faktisk var overraskende godt, og dessert :) 
Torsdag var det en LAAAAAANG og slitsom sykkeltur. Hele 5 MIL syklet vi. Fra Storestøl til Hesså. Har faktisk litt vont etter den turen ennå ... Vilde klarte jo og tryne da:

Det var egentlig veldig tungt, men det som gikk i tankene var at vi kom frem til Hesså. Der vi skulle wirekjøre, rappelere, klatre, og ikke minst RAFTE! :D
Men gidder ikke å skrive mere, så om dere lurer på noe skirv i kommentarfeltet ellernoe :P

Her kommer bilder:

Fake of Norway!

Kristina


Ingrid, Roy, Vilde


Strike a pose! :D


Her vaskes det opp


Legg merke til solbrillene forran kameraet... :)
Publikum med oppvasken


Apekatten selv :))


Utedoen på Storestøl


Lavo kos! :D


Badetøy i taket .. :P


Simon og Marlene

Det var bildene fra Storestøl (la selvfølgelig ikke ut alle, det hadde blitt alt for mye). I morgen kommer bildene fra Hesså! :D Gled dere!

Q: Hva synes du? 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frida <33

Frida <33

14, Mandal

Hei! Dette er min blogg! Jeg skriver om alt som faller inn i meg så du vet aldri hva du får :) Jeg prøver og blogge minst en gang om dagen. Så bare FØLG MED!

Kategorier

Arkiv

hits